Ervaar & beleef het toneel in Hoogeloon

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tickets

Bestel je tickets voor de volgende voorstelling gemakkelijk online

Het Ministerie van Oplossingen

Theaterwandeling door de jongste jeugd

“Eeuwenlang loste het ministerie van Oplossingen problemen op. In het diepste geheim. Niemand mocht er van weten. Maar de ambtenaren vertelden anderen over hun werk en het Internationale Genootschap van Oplossingen werd opgeheven.”       

Nina’s vader is postbode en heeft een brief voor het Ministerie van Oplossingen, maar zo’n ministerie bestaat volgens hem niet…. Nina is echter meteen een en al oor; wat doet dit ministerie? Waarom schrijft Ruben ze een brief? Het zou toch zonde zijn als niemand de brief zou lezen……  Als Nina de brief opent…… verandert alles!

Kom kijken naar dit avontuur op zondag 9 juni om 17.00u. of 18.30u. Maar pas op voor de Zilvermannen!

Datum & Tijd

Locatie

De verraders van de Savanne

De voorstelling ‘De verraders van de Savanne’ is een interactief theaterstuk dat het publiek meeneemt op een spannende reis vol mysterie, bedrog en avontuur. Door middel van boeiende personages, verrassende wendingen en interactieve elementen wordt het publiek ondergedompeld in een wereld van complotten en uitdagingen.

De deelnemers nemen het op tegen uitdagende opdrachten in de Afrikaanse wildernis, onder leiding van een mysterieuze presentator. Samenwerken is essentieel. Maar wie is de verrader?!

Op donderdag 20 juni speelt de oudste jeugd de voorstelling voor de middenbouw van Basisschool De Vest die op dit moment het thema Afrika centraal heeft staan.

Zondag 23 juni is toegankelijk voor iedereen! Dus wees welkom bij de Verraders van de Savanne!

Datum & Tijd

Locatie

Toneel Hoogeloon presenteert

Alice in Wonderland

Familievoorstelling. Jeugd Pancratius samen met fanfare Wilhelmina

[mollie-forms id="1007"]