ervaar & beleef het toneel in Hoogeloon

Search
Close this search box.

Tickets

Bestel je tickets voor de volgende voorstelling gemakkelijk online

Alice in Wonderland

Alice heeft steeds dezelfde nachtmerrie. Ze valt….. in een zwart gat. Dan ziet ze vreemde wezens. Een dodo, een konijn met een gilet, een blauwe rups….. Ze denkt dat ze gek wordt. Krankjorum. Of is dit een droom? 

De jongste jeugd van toneelvereniging St. Pancratius speelt samen met de jeugdleden van fanfare Wilhelmina de familievoorstelling “Alice in Wonderland” op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli in het Koebos. Het publiek wandelt langs de diverse scènes. 

Het is noodzakelijk om te reserveren, omdat er per wandeling een beperkt aantal mensen mee kan. We spelen beide dagen om 14.30 en 15.30. De entree is in het pad bij de put.

Op het oraculum van Onderland is te zien dat Alice op Vrijdingsdag het Larieloeder doodt…… maar is deze Alice wel de goede Alice? Volgens Muisje is het de verkeerde…Zal Alice deze Vrijdingsdag in de tijd van de Rode Koningin Onderland bevrijden van de steeds terugkerende strijd om de witte kroon? Of zal Alice volgend jaar rond Weeromdag weer in het zwarte gat vallen….

Kom kijken op 1 of 2 juli!

Datum & Tijd

Reserveer je tickets hier

Een onvergetelijke middag beleven met Toneel Hoogeloon, reserveer hier je tickets.

[mollie-forms id="1007"]

Toneel Hoogeloon presenteert

Alice in Wonderland

Familievoorstelling. Jeugd Pancratius samen met fanfare Wilhelmina

[mollie-forms id="1007"]